Thursday, April 16, 2009

Ferrari vs SLK entertainment: some morons competing in a car contest at Cluj-Napoca

This kind of scenes are most likely to happen in Romania. Sometimes is not necessary to watch a comedy genre movie but it is just enough to walk in the street and see situations like in the following footage. It is a pitty for non-romanian speakers, the video would deserve to be translated (entertaining language). As a short survey, some stupid aboriginals, one in a Ferrari and 2 in a Mercedes SLK competing with their cars in the middle of the city and admiring each other's car,,,actually the guys in SLK are amazed of the other one's Ferrari.
Watch video "Ferrari vs SLK at Cluj-Napoca"

6 comments:

Mihaela Chelaru April 17, 2009 at 9:17 AM  

Cu totul cretini, asta e clar :) Nu-i voi intelege niciodata pe cei care isi risca viata prosteste, doar pentru a arata ca ei detin puterea suprema in ale condusului.

Infowebexplore April 17, 2009 at 10:55 AM  

haha,mda,,,au fost funny baietii din SLK mai ales ca am inpresia ca erau moldoveni de-ai nostri dupa limbaj:))

truckme April 21, 2009 at 12:23 PM  

Ca fiecare isi risca viata de nebun, e o alegere personala, treaba fiecaruia, ''veni vidi vici''. Tragedia mare e iti risca viata tie, sau mie, sau a tuturor de jur, imprejurul lor, si ca ei sunt peste tot, nu tine de natie sau locatie.

Infowebexplore April 21, 2009 at 8:31 PM  

@truckme intr-adevar nu tine de natie sau locatie dar e mai preponderent in Romanica sau...hai sa zicem tari est europene sa nu facem discriminare:)

truckme April 22, 2009 at 12:37 AM  

Ai vazut ce inseamna sa traiesti sub ochiul vigilent al webcamurilor instalate peste tot? Sa se aplice sistemul asta in Romania, sa le vina pe adresa cate o amenda de trei ori pe saptamana sa-si vanda masina ca sa le plateasca. Aaaaaaaaaa e smecher si nu le plateste? Pai sa faca munca comunala un an de zile si sa vezi ce-si iau oamenii biciclete si isi fac si strazi pentru trafic ciclist.
Aaaaaaaaa, e masina firmei? Simplu, salariu minus amenzile venite la ''Office'' si pleaca acasa cu datorii. Ehhhhh
Dar ei sunt baieti de baieti mey, astia de aici sunt prosti facuti gramada mey.

Infowebexplore April 22, 2009 at 9:54 AM  

@truckme intr-adevar ai dreptate, asa ar fi ideal insa in Romania nu-s necesar bicicletele (per average), e tara cu densitate destul de joasa asa ca e loc pt "car-uri" :) La noi am impresia ca imaginile youtube sau alea webcam nu-s considerate probe, dovezi deocamdata si cand le-or instala cred ca ar trebui sa le puna intr-un loc safe daca te gandesti ca aia au fost in stare sa demonteze camerele de pe autostrada A1, ce sa mai vorbim de o amarata de webcam.:) Dar o sa vina si vremuri mai bune.

Enter a long URL to make tiny:

  © InfoWebExplore Amsterdam 2009 by Daniel Irimia

Back to TOP